top of page

Serveis

Consultoria general

Negociació directa o amb assessor en qualsevol tema mercantil.

Representació de manera puntual o permanent en el Consell d'Administració, Junta General, etc ... de qualsevol empresa o negoci participant, seguint l'estratègia plantejada pel representant i informant de forma immediata o periòdica en funció de les necessitats establertes en el mandat de representació. Assessorament, estudis, avaluacions, definició d'estratègies i execució de projectes i actuacions amb l'objectiu millorar els resultats o aportar una visió alternativa als temes plantejats pel negoci.

Petites comptabilitats per  autònoms

Amb els canvis decretats pel MI Govern d'Andorra, els autònoms amb una facturació per sota de 150.000€ a partir del 2023 també hauran de presentar comptes anuals. Proporcionem tarifes ajustades per reduir l'impacte econòmic que aquest canvi implicarà pels petits empresaris.

Assessorament fiscal​

Assessorament i planificació fiscal, per a societats i empresaris. Assessorament a persones físiques com els propietaris d'immobles llogats a tercers o els titulars d'explotacions agrícoles que pel seu volum d'ingressos estan obligats per les noves normatives comptables a registrar els comptes i a liquidar impostos.

Anàlisi de l'estructura financera de l'empresa, revisió del nivell de garanties, plantejament de millores i re negociació amb els bancs.

Elaboració i presentació de les liquidacions fiscals (IGI, IRNR, IRPF, IS).

Comptabilitat i

administració

Organització comptable, creació del pla de comptes en funció de la normativa i de les necessitats de cada empresa, confecció de balanços i comptes d'explotació així com altres informes econòmics adaptats a cada negoci. Preparació, revisió i presentació dels Comptes Anuals de persones físiques i societats.

Tràmits i gestoria

  • Assistència en fusions, adquisicions i re estructuracions.

  • Valoracions de negocis i immobles

  • Constitució de societats i obertures de comerços

  • Tràmits d'immigració

  • Tràmits de residències

  • Tràmits Comunals

  • Tràmits a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (empreses i  autònoms)

  • Serveis de gestió laboral (contractes, nòmines, liquidacions, etc)

Inversió estrangera

Orientats als que busquen invertir a Andorra, oferim un servei de tramitació integral que dóna resposta a totes les necessitats.

Estudi de les oportunitats de residència pels nous inversors.

LEADING bkg-17.png
bottom of page